Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 100g113kcal21.1g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)50g20kcal0.6g3.6g0.3g0.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g7.5g35kcal0g0g3.8g0g
Flora ruoka kevyt & paksu63g38kcal0.6g2.8g2.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.3g8.5kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana772g522kcal48.4g29.4g21.6g8.4g
Valittu annoskoko386g261kcal24.2g14.7g10.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna193g131kcal12.1g7.4g5.4g2.1g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752