Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 150g169kcal31.7g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Paprika punainen 94g28kcal0.9g4.2g0.4g1.8g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)75g30kcal0.8g5.4g0.4g1.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g11g52kcal0.1g0.1g5.7g0g
Flora ruoka kevyt & paksu94g56kcal0.9g4.2g3.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.9g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1158g784kcal72.8g44.4g32.4g12.4g
Valittu annoskoko579g392kcal36.4g22.2g16.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna290g196kcal18.2g11.1g8.1g3.1g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752