Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 200g225kcal42.3g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)100g40kcal1.1g7.2g0.5g1.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g15g69kcal0.1g0.1g7.7g0g
Flora ruoka kevyt & paksu125g75kcal1.3g5.6g5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1544g1044kcal97.2g59.2g42.8g16.4g
Valittu annoskoko772g522kcal48.6g29.6g21.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna386g261kcal24.3g14.8g10.7g4.1g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752