Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 250g281kcal52.9g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Paprika punainen 156g46kcal1.5g7g0.6g3g
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)125g50kcal1.4g9g0.6g1.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g19g86kcal0.1g0.1g9.6g0g
Flora ruoka kevyt & paksu156g94kcal1.6g7g6.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.1g21kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1930g1306kcal121.4g73.8g53.6g20.4g
Valittu annoskoko965g653kcal60.7g36.9g26.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna483g326kcal30.4g18.5g13.4g5.1g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752