Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g400g74kcal4g13.6g0.4g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)65g81kcal6g1.8g5.2g0g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 100g173kcal7.6g2.3g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2004g894kcal43.8g69.8g44.8g13.4g
Valittu annoskoko1002g447kcal21.9g34.9g22.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna501g224kcal11g17.5g11.2g3.4g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804