Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)100g256kcal18g3.2g19g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g481g529kcal96.1g0g24g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g136g29kcal2.6g3.5g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Voi vähäsuolainen 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Soijakastike 24g15kcal1.2g2.3g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g267g115kcal1.1g10.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2384g2321kcal242.8g55.4g126.4g5.4g
Valittu annoskoko1192g1160kcal121.4g27.7g63.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna596g580kcal60.7g13.9g31.6g1.4g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848