Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)150g385kcal27g4.8g28.5g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g721g793kcal144.2g0g36g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g204g43kcal3.9g5.3g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Voi vähäsuolainen 36g262kcal0.4g0.1g29.3g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g400g172kcal1.6g16.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3576g3481kcal364.2g83g189.8g8.2g
Valittu annoskoko1788g1741kcal182.1g41.5g94.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna894g870kcal91.1g20.8g47.5g2.1g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848