Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)175g449kcal31.5g5.6g33.3g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g841g925kcal168.2g0g42.1g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g238g50kcal4.5g6.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.5g0.6g4.8g
Voi vähäsuolainen 42g305kcal0.5g0.2g34.2g0g
Soijakastike 42g25kcal2.2g4g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g467g201kcal1.9g19.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4172g4061kcal424.8g97.2g221.8g9.6g
Valittu annoskoko2086g2031kcal212.4g48.6g110.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna1043g1015kcal106.2g24.3g55.5g2.4g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848