Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)200g513kcal36g6.4g38.1g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g961g1057kcal192.3g0g48.1g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g272g57kcal5.2g7.1g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)320g87kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Voi vähäsuolainen 48g349kcal0.6g0.2g39.1g0g
Soijakastike 48g29kcal2.5g4.6g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g534g229kcal2.1g21.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4768g4642kcal485.8g111.2g253.4g10.8g
Valittu annoskoko2384g2321kcal242.9g55.6g126.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna1192g1161kcal121.5g27.8g63.4g2.7g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848