Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)225g577kcal40.6g7.2g42.8g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g1082g1190kcal216.3g0g54.1g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g306g64kcal5.8g8g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Voi vähäsuolainen 54g392kcal0.6g0.2g44g0g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g600g258kcal2.4g24.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5364g5222kcal546.4g124.8g285g12.2g
Valittu annoskoko2682g2611kcal273.2g62.4g142.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna1341g1306kcal136.6g31.2g71.3g3.1g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848