Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)250g640kcal45g8g47.5g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g1200g1320kcal240g0g60g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g340g71kcal6.5g8.8g1g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Voi vähäsuolainen 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g666g286kcal2.7g27.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g5794kcal606.4g138.4g316.2g13.6g
Valittu annoskoko2976g2897kcal303.2g69.2g158.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna1488g1449kcal151.6g34.6g79.1g3.4g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848