Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)25g64kcal4.5g0.8g4.8g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g120g132kcal24g0g6g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g34g7.1kcal0.6g0.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Voi vähäsuolainen 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Soijakastike 6g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g67g29kcal0.3g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g580kcal60.6g13.8g31.8g1.4g
Valittu annoskoko298g290kcal30.3g6.9g15.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna149g145kcal15.2g3.5g8g0.4g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848