Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)250g641kcal45.1g8g47.6g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g1202g1322kcal240.3g0g60.1g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g341g72kcal6.5g8.9g1g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Voi vähäsuolainen 60g436kcal0.7g0.2g48.8g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g667g287kcal2.7g27.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5960g5802kcal607.2g138.6g316.6g13.6g
Valittu annoskoko2980g2901kcal303.6g69.3g158.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna1490g1451kcal151.8g34.7g79.2g3.4g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848