Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)63g160kcal11.3g2g11.9g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g300g330kcal60g0g15g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g85g18kcal1.6g2.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Voi vähäsuolainen 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g167g72kcal0.7g6.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g1448kcal151.8g34.6g79.2g3.4g
Valittu annoskoko744g724kcal75.9g17.3g39.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna372g362kcal38g8.7g19.8g0.9g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848