Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)75g192kcal13.5g2.4g14.3g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g361g397kcal72.1g0g18g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g102g21kcal1.9g2.7g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Voi vähäsuolainen 18g131kcal0.2g0.1g14.7g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g200g86kcal0.8g8.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g1740kcal182g41.8g95g4g
Valittu annoskoko894g870kcal91g20.9g47.5g2g
Annoskoko puolitettuna447g435kcal45.5g10.5g23.8g1g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848