Siirry sivulle! 1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
Sekoita joukkoon suola, sokeri ja osa jauhoista.
Valuta salaattijuustot siivilässä.
Mittaa öljymarinadi taikinaan ja lisää loput jauhot käsin hyvin vaivaten.
Vaivaa pehmeä taikina sileäksi palloksi pöydällä.
Jaa taikina kahtia, jauhota ja nosta palat takaisin kulhoon.
Kohota kaksinkertaiseksi.
2. Kuori ja halkaise punasipulit.
Leikkaa puolikkaat 6 lohkoksi niin, että kanta pitää lohkot koossa.
Lado lohkot pellille leivinpaperin päälle.
Vatkaa öljymarinadi, balsamiviinietikka, sokeri ja suola.
Voitele sipulilohkot seoksella.
Paista sipuleita 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Anna jäähtyä.
Viipaloi tomaatit.
3. Taputtele toinen taikinoista ohueksi pohjaksi (Ø 28 cm) pellille leivinpaperin päälle.
Levitä 3/4 dl ranskankermaa pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.
Ripottele päälle 1 dl juustoraastetta.
Asettele puolet sipulilohkoista ja tomaattiviipaleista pizzalle.
Muserra puolet juustokuutioista tasaisesti pizzalle ja levitä puolet viipaloiduista oliiveista päälle.
4. Paista pizzaa uunin alatasolla 225 asteessa 15?17 minuuttia.
5. Leivo, täytä ja paista toinen pohja välittömästi.
Ripottele pizzalle oreganoa.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaaJjarvi76