Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta100g150kcal16g4g8g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kapris etikkaliemessä, Figaro50g15kcal1.1g2.1g0.3g1.6g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g400g680kcal80g0g40g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 160g122kcal3g24.8g0.3g1.6g
Aromisuola (5g)5g2.8kcal0g0.5g0.1g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1655g2133kcal216g69.4g108.8g8.6g
Valittu annoskoko827g1066kcal108g34.7g54.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna414g533kcal54g17.4g27.2g2.2g
Arvot/100g100g129kcal13.1g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284