Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g530g318kcal8g68.9g0.5g4.8g
Lanttu 306g88kcal3.1g14.1g0.9g5.5g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Oivariini, juokseva, rasvaseos38g270kcal0.2g0.2g30g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Made 420g286kcal65.9g0g2.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton64g102kcal5.1g2.6g8.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5458g2851kcal178.6g194.8g144g24.4g
Valittu annoskoko2729g1425kcal89.3g97.4g72g12.2g
Annoskoko puolitettuna1365g713kcal44.7g48.7g36g6.1g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293