Kopio:
Siirry sivulle! 1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta katkaravut hyvin.
2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.
Pane kurkku valumaan siivilään.
Purista ylimääräinen neste pois.
Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.
Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.
Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.
4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.
Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.
Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaaJjarvi76