Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)180g119kcal27g0g1.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g200g68kcal0.4g14.2g0.6g3.6g
Kurkku, tuore100g10kcal0.6g1.7g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Ruokajogurtti Valio200g180kcal9g10g12g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paahtoleipä, monivilja 210g530kcal16g91.8g8.5g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g2070kcal114.4g283.6g46.4g32.6g
Valittu annoskoko1104g1035kcal57.2g141.8g23.2g16.3g
Annoskoko puolitettuna552g518kcal28.6g70.9g11.6g8.2g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358