Lihamakaronilaatikko

Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g333g566kcal66.6g0g33.3g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g333g1100kcal53.3g206.6g6.7g20g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Vesi1083g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g8.3g20kcal0.4g3.5g0.4g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi8.3g23kcal0.2g4.4g0.4g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g13g112kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3730g3691kcal243.4g437.6g107g43.2g
Valittu annoskoko1865g1846kcal121.7g218.8g53.5g21.6g
Annoskoko puolitettuna933g923kcal60.9g109.4g26.8g10.8g
Arvot/100g100g99kcal6.5g11.7g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108396