Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g966g290kcal9.7g38.6g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)568g154kcal7.4g27.3g1.1g9.7g
Rypsiöljy 154g1357kcal0g0g153.5g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g2273g2501kcal386.5g56.8g77.3g0g
Risottoriisi (Risella), 60g1705g5968kcal136.4g1278.8g29g51.2g
Vesi, vesijohtovesi 3410g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka568g699kcal17.1g147.8g4.5g19.3g
Hunaja 341g1126kcal1.7g275.5g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24188kcal1117.6g3649.6g536.6g160.4g
Valittu annoskoko10000g12094kcal558.8g1824.8g268.3g80.2g
Annoskoko puolitettuna5000g6047kcal279.4g912.4g134.2g40.1g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414