Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g11g3.2kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g25g28kcal4.3g0.6g0.9g0g
Risottoriisi (Risella), 60g19g66kcal1.5g14.1g0.3g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka6.3g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g266kcal12.4g40g6g1.8g
Valittu annoskoko110g133kcal6.2g20g3g0.9g
Annoskoko puolitettuna55g67kcal3.1g10g1.5g0.5g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.1g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414