Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g106g32kcal1.1g4.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g250g275kcal42.5g6.3g8.5g0g
Risottoriisi (Risella), 60g188g656kcal15g140.7g3.2g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka63g77kcal1.9g16.3g0.5g2.1g
Hunaja 38g124kcal0.2g30.3g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g2661kcal123g401.8g59g17.6g
Valittu annoskoko1100g1330kcal61.5g200.9g29.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna550g665kcal30.8g100.5g14.8g4.4g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414