Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g149g45kcal1.5g6g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g350g385kcal59.5g8.8g11.9g0g
Risottoriisi (Risella), 60g263g919kcal21g196.9g4.5g7.9g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka88g108kcal2.6g22.8g0.7g3g
Hunaja 53g174kcal0.3g42.4g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g3725kcal172g562.2g82.6g24.8g
Valittu annoskoko1540g1863kcal86g281.1g41.3g12.4g
Annoskoko puolitettuna770g931kcal43g140.6g20.7g6.2g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414