Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g191g57kcal1.9g7.7g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Rypsiöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g450g495kcal76.5g11.3g15.3g0g
Risottoriisi (Risella), 60g338g1182kcal27g253.2g5.7g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka113g138kcal3.4g29.3g0.9g3.8g
Hunaja 68g223kcal0.3g54.6g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g4789kcal221.2g723g106.2g31.6g
Valittu annoskoko1980g2395kcal110.6g361.5g53.1g15.8g
Annoskoko puolitettuna990g1197kcal55.3g180.8g26.6g7.9g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414