Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g21g6.4kcal0.2g0.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g50g55kcal8.5g1.3g1.7g0g
Risottoriisi (Risella), 60g38g131kcal3g28.1g0.6g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka13g15kcal0.4g3.3g0.1g0.4g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g532kcal24.6g80.6g11.8g3.4g
Valittu annoskoko220g266kcal12.3g40.3g5.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna110g133kcal6.2g20.2g3g0.9g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414