Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g32g10kcal0.3g1.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g75g83kcal12.8g1.9g2.6g0g
Risottoriisi (Risella), 60g56g197kcal4.5g42.2g1g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka19g23kcal0.6g4.9g0.2g0.6g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g798kcal37g120.6g18g5.2g
Valittu annoskoko330g399kcal18.5g60.3g9g2.6g
Annoskoko puolitettuna165g200kcal9.3g30.2g4.5g1.3g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414