Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g340g102kcal3.4g13.6g1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Rypsiöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g800g880kcal136g20g27.2g0g
Risottoriisi (Risella), 60g600g2101kcal48g450.1g10.2g18g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka200g246kcal6g52g1.6g6.8g
Hunaja 120g397kcal0.6g97g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g8514kcal393.2g1284.6g188.8g56.4g
Valittu annoskoko3520g4257kcal196.6g642.3g94.4g28.2g
Annoskoko puolitettuna1760g2129kcal98.3g321.2g47.2g14.1g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414