Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g43g13kcal0.4g1.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Rypsiöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g100g110kcal17g2.5g3.4g0g
Risottoriisi (Risella), 60g75g263kcal6g56.3g1.3g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka25g31kcal0.8g6.5g0.2g0.9g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g1065kcal49.2g160.6g23.8g7.2g
Valittu annoskoko440g532kcal24.6g80.3g11.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna220g266kcal12.3g40.2g6g1.8g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414