Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g425g128kcal4.3g17g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g1000g1100kcal170g25g34g0g
Risottoriisi (Risella), 60g750g2626kcal60g562.7g12.8g22.5g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka250g308kcal7.5g65g2g8.5g
Hunaja 150g496kcal0.8g121.2g0g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g10643kcal491.8g1605.8g236.2g70.6g
Valittu annoskoko4400g5321kcal245.9g802.9g118.1g35.3g
Annoskoko puolitettuna2200g2661kcal123g401.5g59.1g17.7g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414