Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g483g145kcal4.8g19.3g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)284g77kcal3.7g13.6g0.6g4.8g
Rypsiöljy 77g679kcal0g0g76.7g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g1137g1250kcal193.2g28.4g38.6g0g
Risottoriisi (Risella), 60g853g2984kcal68.2g639.4g14.5g25.6g
Vesi, vesijohtovesi 1705g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka284g350kcal8.5g73.9g2.3g9.7g
Hunaja 171g563kcal0.9g137.8g0g0g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12094kcal558.6g1824.8g268.2g80.2g
Valittu annoskoko5000g6047kcal279.3g912.4g134.1g40.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3024kcal139.7g456.2g67.1g20.1g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414