Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g510g153kcal5.1g20.4g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Rypsiöljy 81g717kcal0g0g81g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g1200g1320kcal204.1g30g40.8g0g
Risottoriisi (Risella), 60g900g3151kcal72g675.2g15.3g27g
Vesi, vesijohtovesi 1801g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka300g369kcal9g78g2.4g10.2g
Hunaja 180g595kcal0.9g145.5g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g12771kcal590g1927g283.2g84.6g
Valittu annoskoko5280g6386kcal295g963.5g141.6g42.3g
Annoskoko puolitettuna2640g3193kcal147.5g481.8g70.8g21.2g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414