Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g595g179kcal6g23.8g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Rypsiöljy 95g836kcal0g0g94.5g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g1400g1540kcal238.1g35g47.6g0g
Risottoriisi (Risella), 60g1050g3676kcal84g787.7g17.9g31.5g
Vesi, vesijohtovesi 2101g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka350g431kcal10.5g91g2.8g11.9g
Hunaja 210g694kcal1.1g169.7g0g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g14900kcal688.6g2248g330.6g98.8g
Valittu annoskoko6160g7450kcal344.3g1124g165.3g49.4g
Annoskoko puolitettuna3080g3725kcal172.2g562g82.7g24.7g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414