Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g64g19kcal0.6g2.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g150g165kcal25.5g3.8g5.1g0g
Risottoriisi (Risella), 60g113g394kcal9g84.4g1.9g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka38g46kcal1.1g9.8g0.3g1.3g
Hunaja 23g74kcal0.1g18.2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1596kcal73.6g241.2g35.4g10.6g
Valittu annoskoko660g798kcal36.8g120.6g17.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna330g399kcal18.4g60.3g8.9g2.7g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414