Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g680g204kcal6.8g27.2g2g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Rypsiöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g1600g1760kcal272g40g54.4g0g
Risottoriisi (Risella), 60g1200g4200kcal96g900g20.4g36g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka400g492kcal12g104g3.2g13.6g
Hunaja 240g793kcal1.2g193.9g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14076g17024kcal786.4g2568.6g377.6g112.8g
Valittu annoskoko7038g8512kcal393.2g1284.3g188.8g56.4g
Annoskoko puolitettuna3519g4256kcal196.6g642.2g94.4g28.2g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414