Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g680g204kcal6.8g27.2g2g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Rypsiöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g1601g1761kcal272.1g40g54.4g0g
Risottoriisi (Risella), 60g1200g4201kcal96g900.3g20.4g36g
Vesi, vesijohtovesi 2401g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka400g492kcal12g104g3.2g13.6g
Hunaja 240g793kcal1.2g194g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g17028kcal786.6g2569.4g377.6g112.8g
Valittu annoskoko7040g8514kcal393.3g1284.7g188.8g56.4g
Annoskoko puolitettuna3520g4257kcal196.7g642.4g94.4g28.2g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414