Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g74g22kcal0.7g3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g175g193kcal29.8g4.4g6g0g
Risottoriisi (Risella), 60g131g460kcal10.5g98.5g2.2g3.9g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka44g54kcal1.3g11.4g0.4g1.5g
Hunaja 26g87kcal0.1g21.2g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g1862kcal86g281.2g41.4g12.2g
Valittu annoskoko770g931kcal43g140.6g20.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna385g466kcal21.5g70.3g10.4g3.1g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414