Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g765g230kcal7.7g30.6g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Rypsiöljy 122g1075kcal0g0g121.5g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g1801g1981kcal306.1g45g61.2g0g
Risottoriisi (Risella), 60g1350g4726kcal108g1012.8g23g40.5g
Vesi, vesijohtovesi 2701g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka450g554kcal13.5g117g3.6g15.3g
Hunaja 270g892kcal1.4g218.2g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g19157kcal885.2g2890.4g425g127g
Valittu annoskoko7920g9579kcal442.6g1445.2g212.5g63.5g
Annoskoko puolitettuna3960g4789kcal221.3g722.6g106.3g31.8g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414