Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g400g1360kcal52g270g6.8g21.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g45g64kcal4g11.1g0.5g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow45g77kcal0.2g1.8g7.7g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g250g50kcal1.5g8.8g0.8g3.5g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g240g74kcal4.3g14.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3818g6369kcal203.4g1158.2g91g76.8g
Valittu annoskoko1909g3185kcal101.7g579.1g45.5g38.4g
Annoskoko puolitettuna955g1592kcal50.9g289.6g22.8g19.2g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478