Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250g140kcal21.3g12.5g0.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g924kcal70.8g91.6g29.8g2.2g
Valittu annoskoko400g462kcal35.4g45.8g14.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna200g231kcal17.7g22.9g7.5g0.6g
Arvot/100g100g116kcal8.9g11.5g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747