Mustikka-valkosuklaa muffinsit
3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita
Sulata rasva, anna jäähtyä.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.
Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.
Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.
Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.
Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.
Lusikoi taikina muffinivuokiin.
Ripottele pinnalle mustikoita.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.
Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa
Marika75