Mandariinibroileria ja uunikasvikset
Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.
Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.
Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.
Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.
Kuori perunat ja porkkanat.
Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).
Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.
Laita ne niille varattuun vuokaan.
Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.
Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.
Lorauta päälle oliiviöljy.
Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).
Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.
Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.
Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.
Nyt merkitty tuhdimman mukaan.
Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa
Kekki