Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit250g65kcal2.3g12g0.8g5.8g
Herne-maissi-paprika, Rainbow200g160kcal8.4g26g1.8g6.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g400g556kcal76g0g28g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Ketsuppi, Felix60g54kcal0.6g12.6g0.3g0g
Makaroni, tumma 55g198kcal7.4g36.1g1.7g3.2g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 150g107kcal2.7g21.6g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g2460kcal199g248.4g67g45g
Valittu annoskoko2920g1230kcal99.5g124.2g33.5g22.5g
Annoskoko puolitettuna1460g615kcal49.8g62.1g16.8g11.3g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109167