Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.
Keitä.
paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.
Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.
kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.
Lisää ketsuppi keittoon.
Mausta oman maun mukaan.
Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja!
en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.
Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaaTiugru