Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl80g272kcal11.2g44.8g5.4g8.8g
Vehnälese 30g68kcal4g4.6g1.3g11.3g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 40g215kcal0.4g0.3g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1936g3963kcal120.6g678.2g72.2g67.6g
Valittu annoskoko968g1982kcal60.3g339.1g36.1g33.8g
Annoskoko puolitettuna484g991kcal30.2g169.6g18.1g16.9g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383