Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)200g276kcal15g10.6g20g0g
Ruisjauho Pirkka400g1220kcal38.8g244g8g60g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g3101kcal120.4g510g61.4g123.4g
Valittu annoskoko800g1550kcal60.2g255g30.7g61.7g
Annoskoko puolitettuna400g775kcal30.1g127.5g15.4g30.9g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432