Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g800g1112kcal152g0g56g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)250g88kcal6g11.7g1.2g6.5g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g3826kcal394.8g185.2g162g27.4g
Valittu annoskoko1880g1913kcal197.4g92.6g81g13.7g
Annoskoko puolitettuna940g956kcal98.7g46.3g40.5g6.9g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628