Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g100g140kcal19.1g0g7g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)31g11kcal0.8g1.5g0.2g0.8g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g480kcal49.8g23.4g20.2g3.4g
Valittu annoskoko236g240kcal24.9g11.7g10.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna118g120kcal12.5g5.9g5.1g0.9g
Arvot/100g100g102kcal10.6g5g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628