Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g126g175kcal23.9g0g8.8g0g
Korppujauho 16g58kcal1.6g11.8g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)39g14kcal0.9g1.8g0.2g1g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g600kcal61.8g29g25.4g4.2g
Valittu annoskoko295g300kcal30.9g14.5g12.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna148g150kcal15.5g7.3g6.4g1.1g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628