Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g151g209kcal28.6g0g10.5g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14.1g0.2g1g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)47g17kcal1.1g2.2g0.2g1.2g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g721kcal74.4g34.8g30.2g5.2g
Valittu annoskoko354g360kcal37.2g17.4g15.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna177g180kcal18.6g8.7g7.6g1.3g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628