Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g176g244kcal33.4g0g12.3g0g
Korppujauho 22g80kcal2.3g16.5g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g5g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)55g19kcal1.3g2.6g0.3g1.4g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g840kcal86.6g40.8g35.6g6g
Valittu annoskoko413g420kcal43.3g20.4g17.8g3g
Annoskoko puolitettuna207g210kcal21.7g10.2g8.9g1.5g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628